IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Елха без елха

29 ноември 2011 12 20

Един светещ гирлянд, няколко пирончета и елхата е готова. Без елха

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Елхата от лампички тази година прибавяме към онази колекция елхи за стена, които ви представихме преди 12 месеца.

Продължаваме да смятаме, че празниците са уникална смесица от традиции и новости, а да заковеш елхата си на стената определено категоризираме като симпатична новост.

Както виждате на снимката, трябва ви само светещ гирлянд и няколко пирончета.

Може да използвате кабърчета или просто да залепите малко тиксо на правилните места.

Първо сложете точки на местата, където трябва да се кове.

С помощта на конец се уверете, че елхата ви няма да е леко килната на една страна или пък че горната част няма да е по-широка от долната.

Подредете пирончетата, след това намотайте светещия гирлянд, включете го в мрежата и коледния дух мигом ще засияе на стената ви.

Тази светеща елха е идеален декор за новогодишни партита, замества успешно уютния огън в камината и е максимално екологично.

Няма да ви се налага да чистите нападали иглички, нито пък да се чудите как да почистите праха от изкуствените клонки.

Ако у вас са налични деца, кучета и други домашни любимци, можете да разположите елхата си достатъчно високо, че да не бъде разкъсана, изядена или превърната в друга светеща фигура.

Дори да сте привърженици на класическите елхи (ние също сме), вариантът от лампички може да разположите в коридора, в спалнята или в някоя от другите стаи, които не получават толкова коледно внимание, колкото хола.

КоментариКоментари