IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво да подаря на мъжа ми за Коледа

6 декември 2011 12 00

Подсказваме разни неща, но решението зависи...от мъжа ви

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

И след като уточнихме какво да не подаряваме, нека минем по същество... Тази статия няма да е много дълга, за разлика от онази, която сме подготвили за мъжете, затруднени при избора на подарък за половинките си.

Няма да е дълга, защото мъжете като цяло не държат много да бъдат изненадани, прехласнати и замаяни от подаръка.

Като по-практични същества, мъжете или направо си казват какво искат или обикновено имат тесен кръг интереси, което прави избора на подарък много лесен.

Все пак ето няколко идеи, ако вашият половин (дали може да има мъжки и женски род на половинка?) се окаже по-мълчалив и откаже да си каже какво иска.

Високотехнологична играчка

Има семейства, в които таблет е заместило „добро утро“ и „лека нощ“, толкова желан подарък е.

Вариации са смарт-телефон, четец за книги и прочее новосъздадени технологични устройства.

Забавни джаджи

Те не са точно високотехнологични, но използват високите технологии, за да забавляват. Имаме предвид всякакви usb-устройства със странни предназначения.

Има тостери, вентилатори, микроскоп и т.н.

Наскоро ни попадна и устройство, което се залепва на задното стъкло на автомобила и с помощта на светещи емотикони изразява мнението на шофьора за каращите след него.

Интересни за подарък са и всякакви хитроумни артикули като прозрачни карти за игра, книга-сейф, метални кубчета лед и стоманени сламки.

Спорт, спорт, спорт

В днешно време мъжете разбират под спорт повече гледането му, отколкото практикуването му.

Все пак има положителна промяна и тя се изразява в нарастващия брой мъже, които прекарват съботите си на спортната площадка или в залата.

За такива ентусиасти или пък за онези, които имат нужда от малко нахъсване, за да започнат да спортуват, подходящ екип е чудесен подарък.

Картите за фитнес или плуване са по-скоро непотребна инвестиция, защото лесно се загубват, човек забравя, че има такава и т.н.

 

Стил

Кутия хубав алкохол и чаши, ръкавели, комплект за вино...може да изглеждат клиширани подаръци, но придават малко стил на иначе еднообразните дни.

Умишлено не споменаваме разни лесно изпълними подаръци като стриптийз и други плътски удоволствия, защото все пак е християнски празник и изкушенията на плътта трябва да отстъпят поне за няколко дни.

КоментариКоментари