IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гуинет Полтроу си пада по традиционната Коледа

29 ноември 2013 08 20

Актрисата готви много и влага сериозно време в персонализирането на подаръците

Снимка: Boss Jour

Снимка: Boss Jour

Полтроу споделя, че тя започва коледния шопинг близо два месеца преди самия празник, защото иска да подбере внимателно всеки подарък. „Смятам, че е много хубаво, когато отвориш подаръка си и видиш, че той е подбран специално и е личен. Миналата година персонализирах подаръците, като направих ръчно малки табелки с гравирано името на всеки от близките ми. Направих керамични плочки с инициалите им и това превърна обикновения подарък в нещо специално“, обяснява блондинката.

За да може наистина да изненада близките си, Гуинет прави специални списъци с подаръците, които вече е подарила на един човек, както и с предпочитанията му. Дамата издава, че най-трудно избира подарък за съпруга си Крис Мартин.

Със сигурност дамата може да зарадва приятелките си с новия аромат BOSS Jour Pour Femme, чийто посланик е тя. Вижте кадри на Гуинет от кампанията в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

nana ( преди 10 години )
ne komentiram drugi , az sam mnogo li4no s milia mi BOKO
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар