IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Красиви кухненски аксесоари, от които никой няма нужда

22 декември 2013 16 00

Вижте какви подаръци да НЕ правите, защото най-вероятно ще събират прах в някой шкаф

Декоративни мерителни чашки; Снимка: anthropologie.com

Декоративни мерителни чашки; Снимка: anthropologie.com

Почти всяка домакиня има купища с абсолютно излишни кухненски прибори и вещи в шкафовете си, които макар и красиви, почти никога не влизат в употреба.

И тъй като празничният сезон съвсем наближи, вероятно ви предстои да купувате доста подаръци за дамите от своя близък кръг роднини и приятели. Ето защо решихме да ви посъветваме какво да НЕ им подарявате, дори да се изкушавате, защото едва ли ще им влезе в употреба.

Подобен ненужен аксесоар са красивите ножове за меки, френски сирена. Едва ли на някой му е ясно защо трябва да притежава няколко вида ножове за различните сирена (уж сирената с различна твърдост имали нужда от различни ножове!). Повечето хора се оправят перфектно (и доста бързо) в нарязването на сирената и с класическите си ножове.

Разбира се, някои от тези вещи са толкова елегантни, изискани и изящни, че дори самото им притежание, ще носи наслада на вашите близки, така че винаги може да ги изненадате с нещо подобно.

Снимка: oliverbonas.com

Вижте и други идеи за непрактични кухненски аксесоари в нашата галерия!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари