IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звезден блясък за Нова година

17 декември 2013 08 00

Харесахме тоалета на Лили Колинз – скромност с блестяща рокля и ботуши над коляното

Лили Колинз Снимка: Billy Farrell, press office Chanel

Лили Колинз Снимка: Billy Farrell, press office Chanel

Лили Колинз бе сред звездните гости на шоуто Metiers d'Art show, по време на което бе представена колекцията на Chanel „Paris-Dallas“ 2013/2014. Тоалетът на прекрасната дъщеря на музиканта Фил Колинз ни послужи като идея, която заехме за празничната нощ. Не само че е актуална и тествана на едно от най-великите модни събития за годината, но идеята е и практична. Високи до средата на бедрото ботуши в комбинация с блестяща рокля – това ни гарантира комфорта през цялата празнична нощ, а и ни носи усещането за лукс и сексапил.

Блясъкът в дрехите е сред силно застъпените модни тенденции за сезона, а роклята е основен моден артикул за празниците, наред с бижутата. Блестящите текстури се съчетават идеално с кадифе – подсилва се бароковото усещане и класата на стила. Черни камъни в бижутата са друго допълнение към този новогодишен тоалет, който впечатлява с балансирано разточителство. Облечена така, ви е нужна единствено подобаваща доза увереност!

Тъмнозелена рокля с гол гръб и с камъни 3suisses.bg, 423 лв.; ботуши до средата на бедрото Zara, 279 лв.; обици Mango, 49 лв.; миничанта от шагренова кожа с дълга дръжка от синджир Vivienne Westwood от totallyerectedstore.com, 612.50 лв.

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари