IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Честита Нова година!

1 януари 2014 06 09

Настройте се позитивно, за да можете да привлечете повече светлина в живота си

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Скъпи приятели, скъпи читатели, Честита Нова година!

Време е да кажем сбогом на 2013-та година и да посрещнем с добре дошла новата, 2014-та година.

Преди часове чествахме най-известния и голям празник в съвременния свят. Вече в почти всички краища на света посрещнаха с огромни фойерверки, грандиозни зари и шумни партита 1 януари (в Америка все още не са, тъй като този фестивал пътува 24 часа, докато обиколи света).

Новата година за пореден път ни вдъхва нови надежди за по-добро и мирно бъдеще, за повече успехи и по-голямо лично щастие. Пожелаваме ви да се изправите с повече увереност и смелост пред всички предизвикателства, а всичките ви мечти и надежди да се превърнат в хубава реалност!

Не забравяйте, че с новата година идва нова ера, но че все пак трябва да довършите всички свои останали задачи от предходната година. Само тогава ще можете да започнете всичко начисто. Да сложите начало на нови ангажименти, ново мислене, нов начин на живот...

Колкото до традициите в този ден, те са много и са различни навсякъде. Някои хора на днешния ден си обличат дрехи в специален „късметлийски“ цвят. Други четат молитва, пръскат дома си със светена вода и палят тамян.

В Южна Америка хората почистват с кофа вода подовете на къщите си, не само, за да махнат мръсотията, но и негативната енергия, която може да се е натрупала в домовете им по време на годината.

Без значение какви традиции сте решили да спазвате, най-важното е да се съсредоточите върху това, което искате да постигнете през новата година, но да се настроите позитивно, за да можете да привлечете повече светлина в живота си.

Нека обърнем внимание и на имениците! Днес е по-специален ден за всички, които носят имената Васил, Василка, Веселин, Веселина, Василена, Весела. Да са живи и здрави и да имат една много специална 2014-та година. Наздраве!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Веси ( преди 10 години )
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!МНОГО УСПЕХИ :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар