IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лесни идеи за коледни подаръци

12 декември 2014 09 26

Направете сами празничните изненади за своите любими хора

Снимка: diyhomedecorguide.com

Снимка: diyhomedecorguide.com

Коледа е щастие, наздравици, партита, семейни събирания и разбира се, подаръци. Разменянето на подаръци е изключително важна част от празнуването на Коледа и то не само за децата.

Ако тази година искате да вложите лично отношение в подаръците за вашите близки, най-добре сами да приготвите изненадите за любимите си хора или поне част от тях.

Има много идеи, които са лесни за изпълнение и които със сигурност ще очароват вашите роднини и приятели. Все пак не забравяйте, че ръчно изработените подаръци изискват време и творчество, заради което и се смятат за много по-ценни от останалите.

Имате много възможности за празнични подаръци, които да направите сами – коледни букети, свещи, вкусни сладки изкушения за малчуганите, снежен човек и дори коледни възглавници. Единственото, което трябва да направите, е да се снабдите с необходимите материали и да запретнете ръкави.

Влезте в нашата галерия и почерпете вдъхновение за очарователни празнични подаръци.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

stoqn ( преди 9 години )
Аз тази година реших да изненадам приятелката си със секси подаръци :D и се възползвах,купих бельо за нея,любовна игра,и няколко играчки,които мисля че ще зарадват не само нея :D
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар