IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-добре облечените звезди на 2014

27 декември 2014 10 45

Перфектният избор на известните личности

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

В края на годината няма как да не направим разбор на най-добре облечените звезди, които видяхме през изминалите дни.

Пищните годишни церемонии и награди дадоха възможност на всички известни лица от различни браншове да покажат и докажат себе си като истински пример за своите фенове.

Всяка година се открояват новите модни диктатори, които успяват умело да комбинират актуалните модни тенденции на висшата мода със собствения си стил.

Освен че изграждат себе си и развиват своята кариера, звездите напоследък изявяват силна надпревара да впечатлят все повече своите най-големи фенове с изключителни модни решения.

Кои успяха да спечелят симпатиите ни и влязоха в класацията за най-добре облечените звезди на 2014?

Вижте сами.

Тейлър Суифт

Изминалата година определено бе колкото трудна, толкова и успешна за младата певица. Тя успя да се наложи като истински музикант и дори бе поканена като гост-звезда на тазгодишното издание на Victoria's Secret. Сред забележителните успехи на Тейлър Суифт определено поставяме и модните ѝ решения.

До момента, младата блондинка сякаш търсеше своя точен стил, сменяйки най-различни визии. През 2014 година тя успя да открие правилната формула и да се „намести“ в класациите за най-добре облечени звезди на 2014. Сред най-добрите визии открояваме сребриста рокля на Gucci Premiere, в която звездата буквално заблестя на червения килим на звездите „Грами“.

Дженифър Лопес

Точно обратното на Тейлър Суифт, чиято звезда тепърва изгрява, Дженифър Лопес за пореден път доказа, че заслужено все още е една от най-големите любимки на феновете. От 42-тата церемония на наградите Грами, на която певицата се появи с екзотична зелена рокля на Versace, Дженифър Лопес оглавява класациите за най-добре облечени звезди.

С времето обаче стилът на певицата значително се промени и започна да се трансформира в много по-женствени и подчертаващи тялото визии. Запазвайки провокацията като основна отправна точка, латино дивата продължава да демонстрира дълбоки цепки и акценти върху деколтето. Сред най-любимите ни модни решения от 2014 определено е черната рокля със златни елементи на Atelier Versace.

Ема Уотсън

Малкото момиченце, което помним от поредицата филми „Хари Потър“, завърши своята пълна трансформация в жена. 2014 година се оказа изключително значима за актрисата, която преобрази стила си изцяло и демонстрира безупречни визии.

Освен това, тя доказа себе си и като жена с позиции по актуалните въпроси за феминизма и правата на жените. Това превръщане на малкото патенце в лебед се отрази значително и на модните ѝ решения. Червената рокля на Christian Dior Couture определено спечели симпатиите на всички фенове на Ема Уотсън и ѝ извоюва място в класацията за Най-добре облечените звезди за 2014 година.

Блейк Лайвли

Актрисата от „Клюкарката“ измина дълъг път от младо момиче до зряла жена и бъдеща майка. Истината е, че още с появата ѝ в сериала, съпругата на Райън Рейнолдс изгради образ на модна икона, който умело пренесе и в истинския живот. През 2014 година видяхме Блейк Лайвли като рекламно лице в кампаниите за новия аромат на Gucci, както и като ВИП гост на голяма част от ревютата от Седмица на модата.

Бременността определено се отразява изключително добре на звездата, която умело демонстрира безупречен стил на червения килим. Тематично, Блейк влезна в класацията ни за най-добре облечени звезди на 2014 с невероятната рокля на Gucci Premiere, която като че блестеше още повече в обятията на Райън Рейнолдс.

Даян Крюгер

Актрисата с ангелска визия винаги е впечатлявала с безупречен моден нюх и перфектно съчетани визии. През 2014 година Даян Крюгер отново показа защо точно тя е определена като една от най-стилните икони с актуална рокля на Valentino Couture. Женствената дантела е подчертана с масивни златни бижута, които акцентират върху екзотичните очи, а прозрачните елементи демонстрират идеалните форми на актрисата.

Джесика Алба

Винаги, когато се сетим за Джесика Алба, пред погледа ни изниква заразителната ѝ усмивка. Модните решения на актрисата се открояват като изключително смели и дръзки, а напоследък играта с цветове е допълнена и със съблазнителни кройки.

Електриковосинята рокля на Zac Posen е съчетана със сребристи сандали, а пеплум ефектите направиха Джесика Алба съблазнителката на вечерта по време на премиерата към новия филм „Sin City“.

Можете да видите и останалите звезди с най-добри модни решения на 2014 в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

guestenin ( преди 9 години )
какъв гослинг бе хора....редактора спиш ли
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар