IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-изгодните екзотични дестинации за 2015

31 декември 2014 09 20

За къде ще ви трябват по-малко пари, отколкото смятате

Шанхай; Снимка: Thinkstock

Шанхай; Снимка: Thinkstock

Броени минути ни делят от новата 2015 година, което е причина да съставите не само списък с цели и желания, които да изпълните и да ви се случат, но и списък с дестинациите, които трябва да посетите.

Ако сте от късметлиите, които посрещат Нова година в чужбина, вероятно вече нямате търпение да се качите на самолета и да заминете за някоя непозната страна. А тези, които остават в България за Нова година, пък могат отсега да планират екскурзиите си за предстоящата 2015-та година.

Разбира се, най-изгодните предложения са съседните ни страни, които предлагат прилично високо качество на много достъпни цени.

По-далечните места обаче са много по-интригуващи. Екзотиката в тях е толкова магична, че когато отидете в такава страна, ви се струва, че сякаш сте попаднали в приказка.

Предстоящата 2015 година ще бъде подходяща за пътуване в Шанхай. Това е най-големият град в Китай и най-известният, намиращ се по крайбрежието на държавата. Най-евтините места за настаняване започват от 10 долара на нощувка, като Шанхай предлага голямо разнообразие от евтини и среден клас хотели.

Порциите в ресторантите са големи и струващи по няколко долара. Добрата новина е, че градът е безопасен за туристи и дори вървенето по неговите улици най-лесно ще ви помогне да уловите пулса на този метрополис. Сайтът SmartShanghai ще ви помогне винаги да бъдете в час с постоянно променящия се Шанхай.

Влезте в нашата галерия и разгледайте останалите екзотични дестинации, които са изгодни за посещение през 2015 година.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари