IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-търсените модели за 2014 година

28 декември 2014 07 44

Класацията според Google

Кейт Ъптън, Снимка: Reuters

Кейт Ъптън, Снимка: Reuters

Неистовото ни желание да се промъкнем поне за един ден в живота на най-известните модели в индустрията може би скоро няма да се осъществи.

Колкото и да ни се иска по цял ден да контактуваме само с креативни директори като Карл Лагерфелд, за момента имаме възможност единствено да следим последните активности в социалните мрежи и актуалните новини.

Кои обаче са моделите, от които хората се интересуват най-много?

Откроява се една тенденция за драстична разлика с лицата, които най-често се лансират по рекламни кампании и ревюта, и тези, които оглавяват класациите по най-търсени.

Електронната търсачка Google селектира и определи топ 10 на имената от модната индустрия, които са били въвеждани най-често през 2014 година.

Изненадите определено са големи.

1. Кейт Ъптън

На първо място е американският модел и актриса Кейт Ъптън. Блондинката, която е едва 22-годишна, стана известна най-вече с провокативните кадри в рекламната кампания на Sports Illustrated. Към настоящия момент, Кейт Ъптън има в своята автобиография забележителни модни успехи – била е на корицата на италианския Vogue през 2012, на английския през 2013 и на юбилейното 100-тно издание на Vanity Fair. 2014 година е белязана за модела с излизането на голям екран с ролята ѝ във филма „Отмъщение по женски“, с участието на Камерън Диас и Лесли Ман.

2. Кендъл Дженър

Малката сестра на Ким Кардашян определено отбеляза една изключително силна година и заслужено се нарежда на второ място в класацията на Google за най-търсени имена в модната индустрия. След като дефилира за най-известните модни къщи, като Chanel, Donna Karan, Diane Von Furstenberg, Tommy Hilfiger, Marc Jacobs, Fendi, Givenchy, Dolce & Gabbana и Balmain, американката бе избрана за новото рекламно лице за козметичния гигант Estee Lauder. Многобройните ангажименти и натоварената работа за 2014 на Кендъл заслужено и съвсем очаквано ѝ донесоха второ място в класацията на Google.

3. Миранда Кер

Бившата съпруга на Орландо Блум водеше най-различни новинарски класации с многобройните скандали около развода ѝ. След скандала между Джъстин Бийбър и вече бившият ѝ съпруг, Миранда Кер бе свързвана с многобройните различни милионери, на чиито яхти често я виждахме. Към кариерните си постижения, бившият ангел на Victoria's Secret добави нов проект с H&M, в който замести Жизел Бюндхен като рекламно лице.

4. Хайди Клум

Изминалата 2014 година определено бе белязана с много разводи. Един от тях е на манекенката Хайди Клум. Красавицата официално се разведе с певеца Сийл и бързо намери своята утеха в значително по-младия Вито Шнабел. Клум взе участие в няколко фотосесии за различни издания на Vogue и представената в началото на годината реклама на Maserati. Германката е изключително известна и със своите винаги креативни визии по време на Хелоуин, като през 2014 Клум се преобрази в реалистична и гигантска пеперуда.

5. Жизел Бюндхен

Бразилката Жизел Бюндхен оглави тазгодишната класация на Forbes за най-скъпоплатените модели в света, но заема едва 5-то място в класацията на Google за най-търсени имена в индустрията. Въпреки че е далеч от челната тройка, Бюндхен изпраща поредната добра година в своята кариера. През 2014 най-запомнящи се участия определено са рекламата на Chanel и записът по ремикс на песента „Heart of Glass“ за H&M.

6. Кейт Мос

Ветеранката в модата, Кейт Мос, заема 6-то място в класацията на Google за най-търсени имена през годината. Иконата отбеляза доста ангажименти през 2014 година и зададе тенденция за завръщане на едно емблематично поколение модели. Кейт Мос се появи в рекламните кампании на Burberry, редом до Кара Делевин и скандализира обществото с нестандартното отбелязване на юбилейната си 25-та годишнина в света на модата – чаша за шампанско, създадена по формата на лявата ѝ гърда.

7. Бехати Принсло

Красивата африканка спечели сърцата на своите фенове и зае 7-то място в класацията на Google. През 2014 година Бехати официално сключи брак и стана съпруга на фронтмена на Maroon 5, Адам Лавин. Към това лично постижение, добавяме невероятното ѝ участие и в тазгодишното ревю на Victoria's Secret, което за първи път се проведе в Лондон.

8. Джиджи Хадид

Американският модел дебютира за първи път по време на Седмица на модата в Ню Йорк с ревюто на Desigual. Тя бе определена като едно от новите лица на модата, заедно с Кара Делевин и Кендъл Дженър – със сигурност една от причините за честото въвеждане на името ѝ в търсачката.

9. Карли Клос

Американката взима предпоследното място в класацията. Една изненада, предвид многобройните ѝ участия и ангажименти през 2014. От началото на годината, Карли Клос беше официално лице на Jean Paul Gaultier, Nike, Donna Karan и парфюмът на Chanel, Chanel Coco Noir. Красавицата представи своята колекция слънчеви очила, създадена в колаборация с Warby Parker и взе участие в ревюто на Victoria's Secret в Лондон.

10. Наоми Кембъл

Търсачката на Google определи „Черната перла“ като 10-тата финалистка в класацията за най-търсени имена в модата. Световноизвестният модел, подобно на Кейт Мос, затвърди своето прозвище за една от най-красивите жени, демонстрирайки перфектно тяло по бельо в новата провокативна кампания на Agent Provocateur.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

Elina Johnson ( преди 9 години )
Търсите ли за заем? Или са ви отказва заем от банка или финансова институция за една или повече причини? Имате точното място за вашия кредит решения точно тук! Елина Johnson заем фирма ние сме ограничени в раздават кредити на фирми и физически лица при ниска и достъпна лихвен процент от 2%. Моля, свържете се с нас от днес електронна поща чрез elinajohnson11***hotmail.comНа подаване на заявката: 1) Пълно име: 2) Държава: 3) Адрес: с 4) Държава: 5) Пол: 6) Семейно положение: 7) Професия: 8) Телефон: 9) В момента позицията на мястото на работа: 10) Месечен доход: 11) Размер на кредита е необходимо: 12) Заем Продължителност: 13) Цел на кредита: 14) Религия: 15) Кандидатствали ли сте преди; 16) Дата на раждане; благодарности,Г-жа Елина Johnson
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар