IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Честито Рождество Христово!

24 декември 2015 22 01

Бъдете живи и здрави!

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Всяка година на 25-ти декември празнуваме един от най-големите празници в християнския календар – Коледа.

Това е свещен ден за вярващите по целия свят, защото бележи раждането на Божия син – Исус Христос.

На този ден традициите повеляват да се обърнем смирено към своята вяра, да бъдем със семейството, роднините и любимите хора.

Това е празник, който се чества в интимна, семейна обстановка. Коледа, само дни преди официалното посрещане на новата година, е време за равносметки и искрени желания.

По този повод, скъпи читатели, екипът на Tialoto.bg ви желаем от сърце здраве, щастие, късмет и всяка ваша мечта да се превърне в реалност.

Разбира се, Коледа е желан и дългоочакван празник и от най-малките заради задължителните подаръци, намиращи се под елхата.

Магията за Дядо Коледа е една от предпоставките за едно наистина красиво детство, помнещо се за цял живот.

Днес е денят, в който хората дават и получават подаръци от най-обичаните и най-близките си. Вярваме, че сте подготвили хубави изненади, както и ще се радвате на такива.

Рождество Христово обаче не е само един от най-големите християнски празници. За някои хора той е двоен празник, тъй като Христо, Христина, Кристина, Радослав, Радостин, Божан и всички други с производни имена имат имен ден.

Честито и на вас, именици!

Още веднъж – Весела Коледа! Бъдете здрави, много щастливи и всеки ден намирайте поводи за усмивки и топлина в душата!

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари