IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Великденски яйца за skype-маниаци

3 април 2012 06 10

Как да украсите великденските яйца само с тънкописец

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Традицията повелява първото великденско яйце да е червено. Ние спазваме традициите. 

Но пък никой нищо не казва за следващите яйца. 

Тази година може и да ни изненадаха с космически цени на яйцата, но това няма да ни попречи на великденско-пролетното настроение. 

Не е нужно да купувате по две кори яйца, за да отбележите празника, а по-скоро  боядисването им трябва да е паметен момент. 

Ще развихрим въображение и тънки четчици и ще превърнем украсяването на великденските яйца в забавление и радост за очите. 

Първото ни предложение е и едно от най-лесните. Тази украса много ще се хареса на хора, за които скайп-комуникацията е втора природа, а емотиконките – любим начин за изразяване на емоции. 

Трябват ви яйца (логично), боядисани в жълто (по желание) и черен тънкописец (задължително) за надписване на дискове. 

След като боята изсъхне хубаво, се подпирате така, че да не ви треперят ръцете и започвате майсторски да изрисувате яйцата с точки, скоби и звездички, които изразяват различните емоции

Накрая в кошничката за яйца ще се събере весела компания от жълти усмихнати човечета, с които да посрещнете в реалността няколко скайп-приятели. 

В галерията ви чака весела компания яйца. Порадвайте им се и ги ползвайте за шаблон.

Ако имате интересни идеи за украсяване на яйца или рецепти за ароматен козунак, споделете ги с нас, а ние ще ги разкажем на всички.  

Весел Великден!

КоментариКоментари

Ивон :) ( преди 12 години )
Здравейте! :) Бих искала да попитам дали яйцата ще бъдат годни за консумация след това. Понеже ми казаха,че ако ги изрисувам с акрилни бои или тънкописци (фулмастри, маркери и др.) - то ще са вредни. БЛагодаря предварително!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар