IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Празнувайте с афродизиаци

13 февруари 2012 10 22

Една палава идея за св. Валентин, ако ви стиска

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Афродизиаците са прадядото на сините хапченца за стимулиране на либидото.

От Древността мъжете са били неуверени в способностите си, искали са повече, отколкото могат и са искали да впечатлят жените до (под) себе си. 

Дамите също са имали своите изисквания, очевидно, и на помощ е дошла природата, в която като че ли расте всичко, от което човек има нужда, за да живее добре. 

И така, хората открили афродизиаците. 

С времето, и практиката, станало ясно, че някои храни и напитки действат възбуждащо и на двата пола. 

Сред храните това са шоколадът, чесънът (да, именно той), сминдух, скариди, ванилия. 

От напитките хубаво преживяване гарантирали виното и отварата от зелен чай и розмарин. Това последното го е пиел Луи XIV, а французите разбират от такива неща. 

Разбира се, в желанието си да се представят добре в леглото, хората стигнали до крайности като яденето на тестиси от бик в Испания и приемането на прах от рог на носорог. 

Към естествените стимуланти в днешно време можем да добавим всякакви достижения на фармацията като еротичното ухание „попърс“ (оставя се да се изпарява в стаята по време на секс), испанска муха (слагат се по няколко капки под езика) и ред други таблетки, спрейове и ароматизатори. 

Всички тези средства нямат за цел да помагат при проблеми с ерекцията, а да засилят наличното желание за секс и да придадат малко пикантност в отношенията. 

 

Ако с половинката ви не си падате по плюшените истории, ако сте заедно от много време и сте настроени експериментално, можете да отбележите празника като с любовен експеримент. 

 

Хранителните афродизиаци можете да приготвите като вечеря. Тя трябва да включва морски дарове, шоколад за десерт и чаша червено вино. 

Любимите ни рецепти са скариди с бяло вино и скариди с шоколадов сос. 

Ако пък се престрашите да използвате готовите препарати за възбуда, ви съветваме да следвате стриктно написаното на опаковката. 

Обикновено действието им се изчерпва с изостряне на сетивата, подобряване на кръвообращението и затопляне.

И не забравяйте, че най-добрият афродизиак е човешкото въображение. 

КоментариКоментари