IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Любовни ваучери

8 февруари 2012 14 25

Една идея за подарък, който няма да ви струва нищо, но ще сбъдне поне няколко мечти

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Любовта се демонстрира всеки ден, а не само в един ден. Тези, които са във връзка от дълго време обаче знаят, че с времето демонстрациите на любов стават все по-редки и по-редки. 

Ежедневието ни поглъща и зачестяват оплакванията - „от колко време не сме вечеряли само двамата“, „от колко време не си ми правил масаж“, „вече не ходим заедно на кино“ и какво ли още не. 

Празникът на любовта е подходящо време да рестартирате връзката си с подходящ символичен подарък. 

Говорим за любовни ваучери, които, разбира се, ще направите сами. 

На красиви картончета напишете малки „услуги“, които да правите за другия. Например „масаж“ или „да ти направя закуска“. Или пък „да излезеш една вечер с приятели без мен“...вие по-добре знаете какво иска половинката ви от вас, а все не го получава. 

Давате тези картончета на половинката си. Те са неговите любовни ваучери. Той може да ползва по един на ден/седмица, като можете да сложите и краен срок, да речем – началото на април. 

Така, даде ли ви половинката ви ваучер, вие трябва да изпълните това, което пише на него, т.е да изпълните подаръка си без оправдания като „нямам настроение“, „сега не искам“ и т.н. 

Един ваучер може да се ползва веднъж или няколко пъти, в зависимост от условията, които сте поставили. 

Ето ви няколко примера, за да сме сигурни, че сте ни разбрали правилно. 

Ваучер за закуска в леглото

Ваучер за пикник 

Ваучер за прегръдка – 6 бр. 

Ваучер за взимане от работа с колата – 3 бр. 

И т.н. 

Най-хубавото на тези ваучери е, че дефакто няма да ви струват нищо, че ще направите нещо хубаво за половинката си и че подаръкът ще трае повече от един ден. 

А после, надяваме се, ще намирате време за тези малки жестове и без ваучерите. Защото любовта трябва да се случва всеки ден.  

КоментариКоментари