IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Желани подаръци за св. Валентин

10 февруари 2012 15 03

Няколко идеи за подаръци

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Наближава празникът на влюбените, увеличават се и „мразещите“ го, които говорят повече за деня на влюбените, отколкото самите влюбени. 

Както вече се разбрахме, тази година сме „за любовта“, без значение към кого е насочена. Защото любовта наистина побеждава всичко. 

Но както всяко човешко отношение, за да просъществува, любовта трябва да се подхранва с малки жестове. Не е задължително да са материални, но защо пък не. 

Ако се чудите какво да подарите, ето няколко неща, които винаги ще са добро попадение. 

Някакъв подарък 

Повечето жени се радват на каквото и да е внимание от половинките си. Което е жалко, защото показва, че забравяме да сме мили един с друг,а това е много по-важно от всички пари на света. 

И така – мил жест за празник е един от много лесните начини да бъде зарадвана една жена.

В това влиза закуска в леглото или изобщо закуска, приготвена от половинката, линк към хубава песен, едно цвете, прегръдка, разходка. 

Всяко малко нещо, което решите да вземете – статуетка, красиво опакована ароматизирана свещ, букет цветя – ще отбележи голяма червена точка. 

Дантелено бельо 

Няма да ви пращаме да купувате сутиен, защото и на самите жени им трябва много време, за да изберат правилния сутиен. 

Но бикини или нощничка от памучна дантела е много стилен и ефектен подарък за св. Валентин. 

И понеже е празник на любовта, може да си позволите и нещо по-закачливо, купено от секс-магазин. 

CD с хубава музика 

Не говорим за откраднати mp3-ки, а за легален диск с обложка, платени авторски права и прекрасно качество на звука. 

Пуснете го на уредбата и прекарайте вечерта в слушане на музика заедно. Безценно е. 

Парфюм 

Много популярен и желан от жените подарък. Не се страхувайте дали ще й хареса. Изберете този, който ви кара да си представяте нея, когато го помиришете.

Екскурзия в чужбина 

Добре де, това изобщо не влиза в графата „нематериален подарък“, но Е желан подарък. Ако можете да си го позволите, подарете й пътешествие. Може да не е точно за празника, даже по-добре да не е, за да не се прескачате с хиляди други влюбени двойки. 

Резервирайте пътешествието и й подарете ваучера. Тъй като сцената се среща често в романтичните филми, половинката ви със сигурност ще се зарадва много. 

И ако не ви идва отвътре, по-добре не го правете. Заявете открито, но не враждебно, че няма да празнувате Св. Валентин и това е. Фалшът наранява повече от всичко.

КоментариКоментари