IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъска от вкусове – как да я приготвите?

12 август 2020 17 40

Ще използваме любимото сиренце на мишока Джери и съветите на Gladen.bg

Дъска от вкусове – как да я приготвите?

Какво може да липсва, като е лято, намираме се на плажа, музиката е силна, а приятната компания е налице? Освежаващи напитки и нещо леко и вкусно за хапване, разбира се. Големите дървени дъски, на които се поставят различни сортове сирена, плодове и ядки, стават все по-популярен начин, по който баровете и заведенията на плажа привличат своите клиенти и така им създават усещането за истинска наслада.

След като Ви показахме как може да използвате любимата храна на Мечо Пух, за да си приготвите здравословни барчета за закуска, сега ще ви отведем при Том и Джери и едно интересно предложение за хапване, което определено ще ви допадне.

Убедени сме, че тази вкусова експлозия, вдъхновена от малкия мишок, ще стане предпочитана компания за вашите летни напитки. За да си заслужите поздравленията за завидно гостоприемство и отношение към детайла, ви съветваме да не губите време и да опитате нашето предложение за приготвяне на апетитната дъска в домашни условия.

Необходими продукти:

сирене с

PIxabay

Бри
Синьо сирене
Камембер
Грозде бяло/розе
Смокини
Ядки – орехи, кашу, бадеми.

Как да приготвите дъска от вкусове?

1. Плодовете се измиват и нарязват на парченца по ваш избор.

2. Сирената се режат на парченца.

3. Проектирате визията на дъската в съзнанието си и я изпълнявате на дървената дъска, като на нея поставяте всички продукти.

Воаля!

Деликатесните сирена, свежите сезонни плодове и хрупкавите ядки може да поръчате от сайта shop.gladen.bg, който работи в партньорство с Gladen.bg и веригата хипермаркети HIT. Онлайн магазинът извършва доставки в района на град София и близките околности, като при поръчка над 100 лв., доставката е безплатна.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари