Необходими продукти:
2 ч.ч. сварена елда
2 яйца
200 гр. настърган кашкавал
сол и пипер за овкусяване
Начин на приготвяне:
Смесете всички съставки и оформете кюфтенца.
Оваляйте ги в галета и ги изпържете.
Дори и да се разпадат първоначално в ръцете ви, след като започнат да се пържат хващат коричка и не създават повече проблеми.
Кюфтенца от елда и кашкавал
16 юни 2009 09 52Малки хапки полезно изкушение от елда
Елдата (или позната още като гречка) е една от най-полезните и диетични зърнени култури. Снимка: dreamstime






Късна емисия
България е сред страните, в които е най-трудно да се научиш да шофираш
Какво очаква зодиите на 31 октомври – съвети и малки изненади
Слънчева енергия от Космоса - бъдещето на глобалното електричество
Учени откриха, че почвата има памет
Метеороид с размерите на микровълнова печка прелетя рекордно близо до Земята
Квантовата връзка излиза в Космоса: Европа изстрелва спътника Eagle-1
Извънземните светове могат сами да произвеждат своята вода
Световноизвестен треньор отряза Лудогорец
Левски - ЦСКА, Лудогорец - ЦСКА 1948 за Купата на България?
Голяма промяна в ЦСКА: Кюстендилеца каза какво мисли
Дневен хороскоп за 31 октомври, петък
Лесно предястие: Рулца с пушена сьомга
Признаци на токсичната връзка: как да я разпознаем и как да се справим
Има ли връзка между метаболизма и сексуалната активност?
3 мистични билки, които се използват в медицината и днес
Стартира кампанията „Цената на красотата“ срещу рисковете от нерегламентирани естетични процедури
Хроничният стрес и зачатието – как кортизолът променя овулацията и сперматогенезата?
Остави коментар