IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бърни Екълстоун: Искам още половин дузина деца

10 юли 2020 10 40

На 89 милиардерът стана татко за четвърти път, но призна, че не се чувства никак стар

Снимка: BGNES

Бърни Екълстоун стана татко за четвърти път миналата седмица. Босът на Формула 1 е на 89 години, но не се чувства никак стар за ролята си на татко. След 3 момичета, той най-накрая се сдоби със син от последната си съпруга Фабиана Роси (44).

„Сега разполагам с повече време и се надявам да го прекарам със сина си и да го видя как расте. Не знам дали ще спрем дотук. Може би той ще има братче или сестриче. Фабиана каза, че иска семейство и аз ѝ отговорих: „няма проблем за мен. Половин дузина деца ми звучи страхотно“, коментира Бърни дни след раждането пред The Sun.

Екълстоун има 3 дъщери – Дебора (65), Петра (31) и Тамара (36). Той призна, че преди се е грижел повече за бизнеса си, отколкото да отглежда децата си, но с Ейс смята да бъде различно.

„Фабиана ми е направила списък с доста неща, които да правя, сред тях са дори сменяне на памперси. И аз съм ок с това“, добави могулът.

Бърни и Фабиана се запознаха през 2012 на спортно събитие – 3 години след развода му с хърватския модел Славица.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари