IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гавин Росдейл: Разводът с Гуен Стефани е най-срамното нещо в живота ми

7 юли 2020 11 00

Певецът най-щастлив с 4-те си деца

Снимка: BGNES

Гавин Росдейл и Гуен Стефани се разделиха през 2015, но към днешна дата рок звездата не може да забрави тежкия си развод. В интервю за The Guardian британецът отговори на въпроса кой е най-срамният момент в живота му: „Разпадането на брака ми“.

Гавин и Гуен бяха женени 13 години. Причината за развода им бе изневяра от негова страна с бавачката им. И въпреки неговата грешка, блондинката преглътна обидата и продължи да поддържа приятелски отношения с него в името на 3-те им деца – Кингстън (14), Зума (11) и Аполо (6), за които те се грижат заедно.

Певецът е баща и на 31-годишният модел Дейзи Лоу и запитан кога се е чувствал най-щастлив през живота си, той призна: „Миналата година, когато и 4-те ми деца – Дейзи, Кингстън, Зума и Аполо – бяха с мен на рождения ми ден. Беше магично“.

Стефани, която отдавна замести Росдейл с певеца Блейк Шелтън, също неотдавна сподели, че разпадането на брака ѝѝ е било „срамно“ преживяване.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари