IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо Джош Хартнет отказал да бъде Супермен и Батман

6 ноември 2020 14 40

Не искал да влиза в стереотипи

Снимка: BGNES

Куп актьори мечтаят да изиграят супергерой, но не и Джош Хартнет! 42-годишният актьор разкри, че е отказал двете роли, защото не искал да бъде определян просто като поредната звезда, участвала във филми по комикси.

„На тази възраст е много лесно да се превърнеш в нечия кукла, в нечий инструмент. Бях съвсем наясно с избора, който трябва да направя и исках това да е мой избор“, разкри пред Metro звездата от „Пърл Харбър“.

„Имаше доста хора, които ме натискаха да изиграя ролите, но аз не исках да влизам в някакъв стереотип на супергерой. По онова време имаше много актьори, които се опитваха да върнат възхода на кариерата си по този начин“, категоричен бе Джош.

Всъщност Хартнет обясни, че е получил предложение да бъде и Батман, а в последствие и Супермен, преди повече от 15 години, когато в образа на суперчовека-прилеп се превъплъти Крисчън Бейл (Батман в началото; 2005).

Хартнет обясни, че не съжалява и за момент, че е отказал иконичните роли и че в момента снима филми, в които играе с желание. Съвсем скоро той ще излезе на големия екран в образа на канадския журналист Виктор Маларик в лентата „Target Number One“. Героят му се опитва да освободи натопен наркодилър, осъден на 100 години затвор в Тайланд.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

анонимен ( преди 3 години )
Ами и по-добре....Бейл има брутална,студена мутра...,героя е мн добър и не смятам,че Харнет щеше да го изиграе по-добре....
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар