IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Доли Партън: Омъжена съм от 54 години и с мъжа ми вече си писнахме

12 декември 2020 12 00

Звездата призна, че слабостта ѝ са мъжете, сексът и храната

Снимка: BGNES

Доли Партън и съпругът ѝ Карл Томас Дийн са една от най-дълго женените двойки. Двамата стават семейство през 1966 и вече 57 години са заедно, като тя винаги е държала личния си живот далече от медиите. Ето защо признанието ѝ в подкаста на Джеси Уеър Table Manners провокира истински фурор от страна на почитателите ѝ.

„Със съпруга ми сме заедно от 57 години, да, женени сме от 54 и вече ми писна от него и на него от мен“, сподели шеговито тя.

Доли рядко афишира отношенията си и нейната половинка почти никога не я придружава на публични събития. За щастие, бракът ѝ е стабилен и думите ѝ бяха казани с голяма усмивка, както и другото нейно признание: „Слабостта ми винаги са били мъжете, сексът и храната и то не в този ред“.

С това звездата приключи да говори за себе си и се фокусира върху работата си. Покрай пандемията Партън работи усилено за записването на нов коледен албум, който по думите ѝ е сред най-добрите в кариерата ѝ.

„Отдавна исках да направя коледен албум. Времето е всичко и аз съм късметлийка, че уцелвам точното време. Започнах да пиша много нови неща, когато пандемията започна. Просто пишех, каквото ми дойде наум. Някои песни са романтични, други тъжни. Това за мен бе страхотна терапия и ме караше да се чувствам добре, защото съм продуктивна“, обясни певицата.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари