IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джей Ло: Никога не съм си слагала ботокс

4 декември 2020 08 40

Дивата призна, че бивше гадже я натискало да се инжектира

Снимка: BGNES

На 51 години, Дженифър Лопес изглежда зашеметяващо. По-интересното е, че тя твърди, че младостта ѝ не е продукт на козметичната хирургия.

„Никога не съм си слагала ботокс. Не съм такъв човек. Нямам против тези, които го правят, но не е моето нещо. Имам по-натурален подход към кожата си, но искам продуктите ми да работят. Прибягнах до хиалуроновата киселина, защото не искам в един момент да посегна към иглите. Не казвам, че няма да се случи, но досега не е“, коментира звездата покрай лансирането на своята линия грижа за кожата JLo Beauty.

Дженифър издаде, че преди време се е замисляла за ботокс, след като нейно бивше гадже я натискало да опита.

„Бях в 20-те си и излизах с този мъж. Той ходеше при един дерматолог, а аз при друг. Моят лекар ми каза да почиствам лицето си и да слагам слънцезащита, защото кожата ми е още млада и бляскава и не ѝ трябва друго. Неговата дерматоложка настояваше „Трябва да започнем с ботокс“. Бях на 23 и категорично отказах“, разкри звездата пред PageSix.

„Това, което препоръчвам на всяка жена е да започне да нанася слънцезащита на лицето си още от 15-годишна възраст. Това е огромна тайна за красива кожа, която хората не правят. Аз го правя, откакто станах на 22 години“, добави певицата.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари