IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Клуни: Късметлия съм, че срещнах Амал

9 декември 2020 11 00

Звездата живее в семейна идилия и по време на локдаун

Снимка: BGNES

За много двойки локдаунът по време на пандемията е лично предизвикателство, тестващо търпението и любовта. Не и за Джордж Клуни, който искрено се наслаждава на компанията на съпругата си Амал и двете им деца. Двойката се венча изненадващо през 2014 и оттогава силно страни от публичното пространство, но пък съхранява връзката и любовта си здрава и силна.

В интервю за сп. People 59-годишният актьор сподели, че никога не се кара с половинката си и че двамата могат да прекарат много време заедно без напрежение зад затворени врати с 3-годишните им близнаци.

„Аз съм голям късметлия, че срещнах Амал. Досега дори не сме се карали. Знаете ли, много хора се оплакват, че връзките им са изправени на тест заради коронавирус ситуацията. За нас е много лесно“, разкри звездата.

Джордж коментира още, че изпитва огромно уважение и страст към половинката си и че бракът им е пълноценен и щастлив, защото те са равноправни партньори в него.

„Тя успява в толкова много неща и застава зад убежденията си. Ние не се влюбихме един в друг заради работата си, но тя се оказа нещо необичайно, което споделяме. Двамата сме големи късметлии и го осъзнаваме“, сподели още актьорът.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари