IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джеймс Кордън засрамен от тялото си

10 януари 2021 10 30

Водещият отслабва усилено с Weight Watchers

Снимка: BGNES

Популярният тв водещ Джеймс Кордън разкри, че е силно засрамен от безформеното си тяло и смята да промени това през 2021 г. Звездата призна, че е много тъжен от начина, по който изглежда и му е писнало да се бори с килограмите. Затова той е решил да стане поредният посланик на програмата за отслабване Weight Watchers и да влезе бързо във форма.

„Искам да променя начина, по който живея. Искам да бъда по-добър заради децата си и семейството си“, коментира водещият пред TMZ.

Джеймс сподели, че през последните 10 години все си е поставял за цел да отслабне, но така и не му се получавало.

„Писна ми от начина, по който изглеждам, писна ми да живея нездравословно, това е годината, в която всичко ще се промени“, категоричен е Кордън.

Звездата добави още, че той е потърсил Weight Watchers, за да му помогнат да изпълни целта си.

„Те ми казаха, че ако се придържам към режима, който е свързан повече със здравословно хранене, отколкото с гладуване, всичко ще се получи“, каза 42-годишният водещ.

„Не искам да се събуждам постоянно уморен, да се чувствам засрамен, когато тичам след сина си на футболното игрище и не мога да си поема дъх след третата минута“, обясни той.

Предишни посланици на програмата Weight Watchers са Дженифър Хъдсън, Джесика Симпсън, Тина Фей, Диджей Калед и Опра Уинфри.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари