IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рупърт Еверет зарязал любовник заради ХИВ

23 юни 2021 15 00

Звездата разкри, че умирал от страх от болестта

Снимка: БГНЕС

Рупърт Еверет призна, че бил изплашен до смърт по време на бума на СПИН преди няколко десетилетия. 61-годишният актьор разказа откровено в шоуто на Пиърс Морган за решението си да излезе като хомосексуалист пред публичността.

По време на шоуто звездата обясни, че се чувствал страхотно през 80-те, когато открито можел да купонясва и с мъже, и с жени в Лондон. Когато обаче болестта СПИН набрала инерция, той се уплашил много и дори зарязал тогавашния си любовник, който бил болен от нея.

„Научих за СПИН, когато имах афера с една актриса и бяхме в лондонски хотел. Тя беше в банята, а аз гледах телевизия и на екрана се появи този мъж, с когото спях от време на време и призна, че е болен – нещо, което мнозина мигновено определиха като смъртна присъда.

След това всички гейове бяха като отлъчени. Можеше да видиш как в ресторант сервитьорът ти взима чинията и после тя се мие отделно от другите.

Някои мои приятели, които преживяха тези времена, без да се разболеят, бяха невероятни към своите любовници. Аз бях уплашен до смърт и избягах в обратната посока“, коментира Рупърт.

Актьорът обясни, че цял живот е знаел за своята хомосексуалност, но е избрал да я обяви едва на 30, като тогава заяви, че се наслаждава на връзките си както с мъже, така и с жени.

По време на кариерата си Еверет е имал афери с дами от публичното пространство като Сюзън Сарандън и Паула Йейтс.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари