IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джанис Дикинсън: Кайли Дженър и Джиджи Хадид не са супермодели

23 юни 2021 14 40

Легендарният модел оплю новото поколение на подиума

Снимка: BGNES

Тя е първият супермодел и най-скъпоплатеният за времето си, ето защо, когато Джанис Дикинсън има да каже нещо за модата, всички я слушат. Уви, в подкаста Behind the Velvet Rope 66-годишната звезда не бе никак ласкава за далеч по-младите си колежки, които може да ѝ бъдат внучки.

По време на интервюто Джанис сподели, че настоящите модели „не могат да се сравняват“ с тези през 70-те и 80-те.

„Instagram моделите стават известни и ги канят да позират за Vogue. Тези като Кайли Дженър и Бела и Джиджи Хадид например. В смисъл, те са хубави момичета, но не са супермодели“, категорична бе иконата.

„Виждате ги по рекламите и Vogue ги рекламира, използвайки факта, че имат милиони последователи. Vogue има колко… 800 000 почитатели в социалните мрежи, а Кайли Дженър е следвана от над 25 млн. души. Но тези момичета не са на нивото на момичетата от 70-те, 80-те и 90-те, ние бяхме невероятни“, добави звездата.

Запитана какво липсва на днешните модели, бившата съдийка в риалитито „Следващият топмодел на Америка“ обясни: „Мисля, че те имат само една визия, не умеят да се превъплъщават и да се различават. Те просто си седят и получават милиони“.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари