IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гравити Ко възпяха мусаката

2 август 2005 08 36

Явор от Гравити Ко изпя джаз версия на рецепта за мусаката в предаването на Искра Ангелова “Пиано Бар: Нощни Птици”.

Гравити Ко възпяха мусаката

Като бивш готвач Явор е известен сред тесен кръг приятели освен с ястията, които приготвя и с странните песнички, които си измисля за всяка една рецепта.

Младият фронтмен на нашумялата банда бе изненадан от водещата, която поиска от него да изпее песента си, посветена за приготвянето на кашкавал пане.

Явор, очевидно леко смутен, каза че песните по рецепти на храни са само домашно хоби и се опита да се измъкне, но след продължителна борба вместо рецептата за кашкавал пането, изпя своята рецепта за мусака под съпровода на бенда на предаването.

В шоуто той и китариста на групата Иво изпълниха джазирани версии на своите парчета “Cry” и “Empty World” с помощта на Мишо Йосифов и компания на пиано и китара.

Момчетата толкова се въодушевиха от новото звучене на песните, че се зарекоха скоро да преработят няколко от тях в по-акустичен вид и да направят Gravity Co Unplugged по примера на западните звезди.

Освен момчетата от Гравити Ко, гост в предаването беше и актьорът Асен Блатечки, който се зарече повече никога да не става телевизионен водещ, а също така разкри и истинската причина да играе само мафиотски роли. Предаването “Пиано Бар: Нощни Птици” можете да гледате в събота от 23:15 по Канал 1.

Явор се споглежда притеснено с приятеля с Иво от Гравити Ко преди да изпее рецептата си за мусака. Снимкa: Dnes.bg

КоментариКоментари