IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездите преди и след Photoshop

14 април 2010 09 57

Целулитната истина за Бритни излезе на показ. И не само тя. Вижте няколко любопитни снимки на няколко звезди

Преди. Снимка: Candie's

Преди. Снимка: Candie's

Бритни Спиърс е една от най-мнителните по отношение на тялото си звезди на планетата, което автоматично я прави и една от най-коригираните с Фотошоп.

Този факт прави още по-интригуваща новината, че Брит позволи на модната марка Candie's, чието лице е тя, да публикува нейните първоначални, нетуширани снимки за кампанията наведнъж с официалните, обработени версии.

29-годишната певица, която работи доста здраво, за да върне тялото си във форма, след като роди 2 деца и имаше някои други проблеми, все пак изглежда добре в снимките й „преди“, въпреки, че ясно се виждат целулитът и леко отпуснатото дупе.

„Бритни се гордее с тялото си и с всичките му несъвършенства“, споделил източник пред Дейли Мирър.

Самата Бритни се изказала: „Толкова се забавлявах, докато снимах за кампанията на Candies. Любимите ми снимки бяха до огромната розова памучна стена.“

То май памучната стена е добавена след Фотошоп- а, но не й казвайте. Нека се радва.

Оказва се, че наистина и звездите са хора с техните недостатъци, целулит, бръчки и кожни несъвършенства.

Не вярвате? Влезте в галерията и разгледайте „преди“ и „след“ снимките на няколко красавци.
 

КоментариКоментари

k4k4v1d4 ( преди 13 години )
Само в България няма изгледи скоро да го осъзнаете, вече всяка пубертетка, че и лелките, ходят постоянно с *** присадена в косата, гордо изпъчили силикона (който на нищо не прилича и за пипане даже не става), постоянно си правят операции на всички части на тялото, само и само да заприличат на Фотошопирани. Ужасна работа. За капак само пиете разни хапове, да си поддържате анорексиите. Ами човек скоро гей ще стане от жени като вас...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
iveto90 ( преди 14 години )
Snejina ( преди 14 години )
Уауу, какви неща прави фотошопа. Само не разбирам понякога защо обработват и правят изкуствени снимките на така или иначе страхотно изглеждащи хора, например защо замазват манекенките и т.н...не е екрасиво така, дори напротив.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
wildprincess ( преди 14 години )
Baba Pena ( преди 14 години )
Добре че съм идеална и нямам нужда от корекции ;P
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
namonaraqnaq ( преди 14 години )
Знам ли и аз - и е добре и не е добре да има такива снимки. От една страна красивите момичета от списанията ни стимулират да се поддържаме и да се стремим да изглеждаме по-добре, от друга - чак толкова много добре е невъзможно и човек се потиска ...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Sunnny ( преди 14 години )
Нукта, никой не си мисли, че те съвършени, но понеже им гледаме само "съвършените" снимки, понякога хората забравят. Хубаво, че ни го приопмнят ;)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Nukta ( преди 14 години )
така де козметичката си е оставила ръцете
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Nukta ( преди 14 години )
Вие какво си мислихте, че те изглеждат по този нежен и звезден начин начин? Такива хора няма. Дори и да си най-подържаната жена ще си имаш своите лоши дни, в които фон дьо тена не стои добре, червилото е по-излязло, има пъпка на неподходящо място, козметика си е оставил ръцете някъде, има косъм на неподходящо място, поотпуснала съм се през зимата и виси отук оттам.... обаче това е да си жена, истинската жена си има своите истински недостатъци и те я правят красива.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Fiff ( преди 14 години )
Памучната стена май не е добавена след фотошопа ;)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар