IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Олга Куриленко предпочита работата пред любовта

19 април 2010 12 18

Актрисата има два развода зад гърба си и смята, че ще е сама цял живот

Иска си независимостта и кариерата. Снимка: Gettyimages/Guliver

Иска си независимостта и кариерата. Снимка: Gettyimages/Guliver

Олга Куриленко за последно я споменавахме покрай Джеймс Бонд.

Сега отново е на дневен ред с участието си във филма „Центурион“.

Само ред за филма преди да ви разкажем как е Олга в последно време.

„Центурион“ обещава да е нещо като „300“ и „Спасяването на редник Райън“ едновременно. И малко от „Гладиатор“ ще има.

Римски легион е разбит, командирът е пленен и само шепа бойци успяват да се спасят. Същите решават да освободят приятелите си от варварското племе, в чиито редици ще се сражава и Олга Куриленко.

Докато чакаме кротко да дойде моментът за премиерата, ще ви издадем още подробности от личния й живот, а именно, че в последно време работата й е най-големия приоритет.

„Ще си остана сама цял живот, такова чувство имам. Не искам да жертвам собственото си развитие и да загубя това, което съм постигнала до сега, в името на нещо, което може да си отиде просто така“, разказва Олга в интервю.

Чудите се от къде си мисли, че бракът е предварително обречена история ли?

За 29-те си години Олга се е омъжвала и развеждала два пъти и човек някак си разбира защо актрисата си мисли такива неща.

„Не мисля, че съм готова за такава жертва и не знам дали някога ще бъда. Около мен има хора, които обичам – приятелите и семейството ми.

Не се нуждая на всяка цена от връзка. Бях женена, знам какво е и знам, че засега не искам да ми се случва пак“, допълва Олга.

Украинката беше женена за модния фотограф Седрик ван Мол от 2000 до 2004 година и после за предприемача Деймиън Габриел от 2006 до 2007.
 

КоментариКоментари

wildprincess ( преди 13 години )
Много дами умело успяват да съгласуват брака,децата и кариерата.А Олга вероятно се е опарила и затова дава такива изявления.Sunnny,не бързай!Човек и добре да живее-накрая се жени!:)Като събираш опит ,по-голяма е вероятността да откриеш правилния човек!Знаеш какво искаш,какво търсиш,умееш да прецениш кое е ценно и с кое може да се направи компромис!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Sunnny ( преди 13 години )
Браво бе. За 28 години два брака. А аз се моткам още, един нямам хахаха
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар