IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

В София представиха нова технология в боята за коса

4 август 2005 14 34

Събитието завърши с модно ревю, което демонстрира прическите, които могат да бъдат направени с трите серии продукти на световноизвестната марка

В София представиха нова технология в боята за коса

Журналисти и известни личности се събраха вчера в Червената къща на дългоочакваното представяне на Wella в България. Водещата световна марка за продукти за коса, която от година е част от гиганта Procter & Gamble представи три от сериите си с нетрадиционен пърформанс.

Журналистите и гостите на събитието бяха разделени на три групи, за да могат по-спокойно да се запознаят с новостите, които предлага известната боя за коса.

Специалистите на компанията са разработили уникален “червен” протеин, чиито молекули са с по-голям размер от съставките на боите до сега. Освен, че с помощта на това вещество боята се задържа по-дълго време и не се отмива, резултатът е наситен червен цвят.

Новите тенденции в оформянето на прически представи известен в Лондон български фризьор. Това лято актуални са леко разрошените прически, на които е придаден обем с пяна за коса. За да имате стилна вечерната прическа на всяка цена трябва да втъркате в косата си малко вакса, която ще придаде блясък и ще задържи желаната форма на косата.

Събитието завърши с модно ревю, което демонстрира прическите, които могат да бъдат направени с трите серии продукти на световноизвестната марка. Освен моделите от „Ексграунд“, които дефилираха, в ревюто взеха участие и журналисти, чийто прически бяха направени на място пред публиката.

Коафьор показа новите тенденции в оформянето на косата, а специалисти от компанията обясняват предимствата на новата технология. Снимки: Юнайтед Партнърс

КоментариКоментари