IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джей Зи категоричен: Няма да караме децата да влизат в бизнеса

11 май 2021 09 00

Важното е да са обичани

Снимка: БГНЕС

Джей Зи и съпругата му Бионсе са мултимилионери и имат успешни бизнеси не само в музикален аспект, но те не пренасят личните си амбиции върху децата си.

9-годишната им дъщеря Блу Айви вече тръгна по техните стъпки и дори спечели „Грами“ за най-добро музикално видео, взимайки участие в клипа Brown Skin Girl на майка си, ала тя и близнаците Сър и Руми (4) сами ще избират как ще се развиват.

„За нас най-важното нещо е децата ни да се чувстват обичани. Ние няма да им кажем: Ето, трябва да поемеш бизнеса ни, затова сме те създали“, обясни Джей Зи пред The Weekend Australian.

Продуцентът добави, че и той, и съпругата му се стремят да създадат едно много сплотено и стабилно семейство и среда, в която децата им да се чувстват спокойни, щастливи и подкрепяни, за да може сами да се развиват и да изберат пътя си.

„Лесно е за нас като човешки същества да искаме от децата си определени неща. Но ние нямаме идея какво ще стане, можем само да ги насочваме“, каза звездата.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари