IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джесика Симпсън: Известните мъже бяха предупредени да не излизат с мен

7 май 2021 14 50

Певицата разкри интересни детайли от личния си живот след развода с Ник Лачи

БГНЕС

Джесика Симпсън е щастливо омъжена за Ерик Джонсън от 2014 и има две деца от него, но тя невинаги е била късметлийка в любовта. След развода си с певеца Ник Лачи през 2004, тя имаше няколко несполучливи романса и едва сега разкри защо не се получавали нещата в личен план. В шоуто The Drew Barrymore Show 40-годишната блондинка сподели, че пиарите предупреждавали своите известни клиенти да не излизат с нея, за да не съсипят репутацията си.

„Всеки път, когато нещата станеха малко по-сериозни, мъжете бягаха от мен, защото слушаха своите пиари. А те им повтаряха: „Стой далече от нея“, обясни Джесика.

Тя добави, че звездите били уплашени за своята репутация и бъдеще в шоубизнеса – неоснователни страхове, насаждани им от техните говорители.

„Казваха им, че няма да бъдат уважавани актьори и музиканти, ако излизат с мен. Поне така съм чувала.“, добави звездата и призна, че все пак е успяла да излиза с няколко музиканти, но е пазила връзката си в тайна.

Бракът на Симпсън и Лачи бе истинска сензация, тъй като певицата се омъжи девствена.

„Бях млада и невинна, едва на 18 години и не познавах света. Отидох при Ник директно от бащиното огнище. Ник е много умен, той е с 8 години по-голям от мен, но тогава също беше много млад. И двамата означаваме много един за друг“, категорична е блондинката.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари