IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Скалата: Хората ме мислеха за момиченце

11 май 2021 10 40

Децата постоянно го питали какъв е полът му

Снимка: БГНЕС

Дуейн Джонсън с прякор Скалата е един от най-мъжествените актьори в Холивуд и едва ли някой би сбъркал пола му с всички тези мускули и яростни изражения в екшъните, в които често се снима. Като малък обаче, бившият кечист е трябвало да защитава мъжествеността си многократно, тъй като го мислели за момиченце, призна самият той в шоуто „Sunday Today with Willie Geist.“

Тези дни Джонсън навърши 49 години и сподели, че имал много миловидно излъчване, което карало околните да бъркат пола му.

„Бих казал, че между 7 и 11 години, хората мислеха, че съм малко момиченце, защото имах много меки черти и женствена афроприческа“, обясни звездата.

„Седях си кротко и когато при мен дойдеше дете, в рамките на 60 секунди ме питаше: „ Може ли да те попитам нещо? Ти момче или момиче си“, обясни Дуейн.

Скалата добави, че той е сменил близо 13 училища, тъй като семейството му се местело често.

И докато преди хората се вълнували за пола му, сега основната тема за разговор покрай неговата личност е свързана с това дали би влязъл в Белия дом. Скорошно изследване, в което участие са взели над 30 000 души, разкри, че 46 % от тях биха искали да го видят в ролята на президент.

„Не съм сигурен, че основателите на страната ни са си представяли огромен, плешив, татуиран, получерен полусамоанец, пиещ текила и каращ пикап мъж, да се присъедини към техния клуб“, написа в Туитър звездата, след като резултатите от изследването станаха публични. „Но ако това някога се случи, за мен ще бъде чест да служа на хората“, добави той.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари