IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ели Голдинг стана майка

3 май 2021 17 00

Звездата крие пола на бебето

Снимки: БГНЕС

Певицата Ели Голдинг е станала майка за пръв път. 34-годишната певица е в отлично здраве, бебето също, потвърди новината в Instagram съпругът ѝ Каспър Джоплинг, като запази пола на наследника си в тайна.

Щастливият татко помоли феновете да уважат личното им пространство и да ги оставят да се нарадват на новината като семейство.

„Никога не съм се месил в публичното внимание към работата на Eл. Но по време на този магичен момент, наистина бихме оценили възможността да се нарадваме на събитието в уединение. Благодаря ви“, написа Каспър в социалната мрежа.

Голдинг разкри, че е бременна през февруари. Тя обясни, че е разбрала, че е бременна навръх първата годишнина от сватбата си и дори била изненадана.

„Това не беше планирано. Дори мисълта, че мога да забременея, ми изглеждаше нереална. Но това събитие ме накара да се чувствам повече като човек“, сподели тогава певицата пред британския Vogue.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари