IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Били Айлиш влезе в историята като най-младия ководещ на Мет Гала

7 май 2021 08 30

19-годишната звезда си заслужи поканата като тийн модна икона

БГНЕС

Били Айлиш продължава да чупи рекорди, където и да се появи. Поредното постижение на 19-годишната певица, е предложението да води едно от най-чаканите събития – Мет Гала. Екстравагантната млада дама ще влезе в историята като най-младия ководещ на събитието.

Носителката на „Грами“ ще сподели своите домакински задължения с тенис звездата Наоми Осака, както с Тимъти Шаламет, така и с поетесата Аманда Горман, пише PageSix.

„Всеки от четирите кодомакини на галата въплъщава определящия фактор за американския стил: индивидуализъм“, споделя избора си Vogue, добавяйки, че групата „е сътворила различен визуален език за своите публични изяви, който е вдъхновен от наследството на емблематичната американска мода.“

По-рано източници разкриха пред медията, че председателят на CFDA Том Форд е бил обсъждан за домакинска роля. Той заедно с Анна Уинтур и шефа на Instagram Адам Мосери, ще бъде почетен председател на събитието.

Тазгодишната бляскава гала ще бъде с тема „Американска независимост“.

След като миналата година събитието бе отменено поради пандемията, Vogue отмести специалния ден и през 2021 г. галата ще се състои на 13 септември вместо в традиционния първи понеделник на май.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари