IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джордж Клуни е най-големият фен на Брад Пит

11 май 2021 10 50

Актьорът засне комично видео с цел благотворителност

Снимка: БГНЕС

Джордж Клуни и съпругата му Амал инициираха поредната си благотворителна кампания. За целта звездата направи колаборация с Omaze и засне кратко видео, в което сподели наградата – пътуване с него и съпругата му до езерото Комо в Италия, където двойката има имение.

За целта участниците трябва да направят дарение през фондацията му The Clooney Foundation for Justice, която е в подкрепа на правата на хората в неизгодно положение.

В началото на видеото Клуни споделя, че иска да отпразнува края на пандемията със свой фен и признава, че едно от най-интересните неща при срещата с нови хора е, че „не знаеш кога ще разцъфти едно приятелство за цял живот“. В кръга на шегата Джордж казва още, че е прекарал голяма част от пандемията със случаен човек, който станал негов съквартирант. В клипа този човек е представен като Байрън, който по думите му искал да купи от него фигурка на Батман и заради извънредното положение, когато дошъл до дома му да си вземе покупката, така и не си тръгнал.

Сред най-забавните части на видеото е разкритието, че Клуни е наистина обсебен фен на колегата си Брад Пит, с който участва в „Бандата на Оушън“. В няколко сцени се вижда как актьорът позира в стая, цялата облепена с постери на Брад и държи възглавница с неговия лик.

Джордж завършва видеото с информация как всеки може да направи дарение до 15 юли и да участва за наградата – незабравимо изживяване с него и Амал. Победителят ще бъде изтеглен на 4 август.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари