IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пи Диди създава дигитален пазар за тъмнокожи

4 юни 2021 10 50

Търси икономическо правосъдие за своите събратя

Снимка: БГНЕС

Шон „Диди“ Комбс беше домакин на лудо парти в Малибу през изминалия уикенд, след което обяви своето ново предприемаческо занимание. Алкохолният бос планира да създаде дигитална платформа за тъмнокожи предприемачи, за да подпомогне своите събратя с неговия цвят на кожата.

Звездата сам разкри своя бизнес проект в мрежата, като пусна видео след партито си, което бе по повод новия аромат на неговата водка Ciroc Summer Citrus

„Прекарах си страхотно и още съм уморен. Иса Рае може да танцува неуморно цели 15 часа “, написа той.

След това обяви, че влиза в партньорство със Salesforce, за да стартира Shop Circulate - онлайн платформа за продукти, създадени и продавани от тъмнокожи предприемачи. Той е придобил и The Nile List, дигитална общност, свързваща потребителите с брандове, собственост на тъмнокожи.

„Изграждането на богатството на тъмнокожите започва с инвестиране в собственост на тъмнокожи предприемачи и предоставяне на достъп на предприемачите до потребителите, необходими за изграждането на устойчиви компании, които могат да процъфтяват. Радвам се да си партнирам със Salesforce, за да създадем платформа, която да разшири колективното ни търсене на икономическа справедливост“, каза Диди в изявление.

Основателят на The Nile List Нил Хадиджа Робинсън ще оглави развитието на платформата.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари