IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кралица Елизабет няма да изостави Хари, страхува се за разсъдъка му

9 юни 2021 11 00

Целият кралски двор загрижен дали принцът е с всичкия си

Снимка: BGNES

Кралица Елизабет няма намерение да се откаже от своя внук принц Хари. Макар че връзката на кралските особи е доста обтегната след интервюто на сина на Чарлз и половинката му Меган Маркъл пред Опра Уинфри, роднините му не са готови да „тръшнат вратата“ на двореца за него. Това разкри кралският експерт Анджела Лавин в Twitter.

„Според мен семейството на Хари е много разтревожено за неговото психическо здраве. Ако се отрекат от него и го изолират от кралския двор това може да има тежки последствия за него“.

Коментарите на експерта идват малко след новината, че Хари категорично е поканен на честването на юбилея на Елизабет – 70 години на трона – който ще се състои в близките няколко дни.

Близки на кралската фамилия разкриха, че това до голяма степен се дължи на Кейт Мидълтън, която усилено искала да затопли отношенията на семейството с Хари.

„Кейт е брилянтен медиатор и миротворец. Всяка част в нейното тяло е създадена да прави приятелства и да дава максимума от себе си, тя се опитва да сплоти семейството“, разкри наскоро в интервю чичото на херцогинята – Гари Голдсмит.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

BBB ( преди 2 години )
Хари е просто един разглезен ***, на който са прощавани много грешки и той е повярвял, че всичко му е позволено. Незрял, мислещ се за прероден след манипулациите на Меган Маркъл и желаещ внимание като знаменитост. Нека само да провери колко милиони деца остават сираци, без за тях да се грижат баща принц, баба кралица, лели и чичовци. И тези сираци се борят да оцелеят, да се образоват и трудят и имат по-голямо право от него да разказват как са се справили в живота.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
М ( преди 2 години )
Най-добре е да го вкарат в лудница за да се лекува, а не да продължават да му слушат тирадите от глупости, които ръси непрекъснато. Хари няма да спре да върши глупости ! Той е психично болен човек ! Трябва спешно да бъде въдворен в психиатрична клиника за лечение !
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар