IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рапърът Нели се раздели с гаджето си след 6-годишна връзка

5 август 2021 09 00

Двамата си остават приятели

Снимка: БГНЕС

Нели и Шантел Джаксън се разделиха след 6-годишна връзка. Изпълнителят на Hot In Here и моделът остават в добри приятелски отношения. Новината за края на отношенията им дойде от дамата, която отговори на фен в Instagram. Запитана дали още е двойка с певеца, Шантел написа: „Не, не сме, само приятели сме.“

Само допреди няколко месеца се мълвеше, че влюбените ще се сгодят, но изглежда романсът и се е развил в съвсем различна посока. 46-годишният певец не спираше да се хвали с 37-годишната си изгора и да повтаря, че не си представя живота без нея.

Двамата не са били забърквани в скандали и няма причина за спекулации, че раздялата е вследствие на любовен триъгълник. Те обаче видимо не желаят да коментират отношенията си публично.

Преди да се събере с Джаксън, Нели имаше връзка колежката си Кели Роуланд, актрисата Лашанти Хекард и певиците Ашанти и Иви.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари