IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

The Weekend: Вече не пия, искам деца

3 август 2021 15 00

Певецът разкри, че търси вдъхновение извън опиатите

Снимка: БГНЕС

The Weekend се похвали, че вече стои далеч от наркотиците и алкохола, след като години наред е злоупотребявал с тях, ползвайки ги за механизъм за справяне със славата.

“Харесва ми животът на трезвеник. Не пия като преди, романтиката на алкохола за мен вече изчезна”, коментира в септемврийския брой на GQ певецът, чието истинско име е Ейбъл Тесфайе.

Звездата призна, че все още пуши трева от време на време и може да пийне нещо, но като цяло стои далеч от опиатите, които са били като патерица за него в миналото. 

“Мислех си, че се нуждая от тях. И изобщо не се напъвах да открия как да не се нуждая от тях. Прекарах последните 2 години осъзнавайки това и благодарейки на Бог, че наистина не се нуждая от тези неща. Защото за много хора зависимостта е силна и те наистина не могат да се отърват от нея”, казва още Ейбъл.

Сред другите любопитни признания на певеца е желанието му да създаде семейство, което също го е стимулирало да се откаже от пороците си.

“Знам, че преди казах, че не искам, но искам деца. Харесва ми как се развива кариерата ми, но съм уверен, че децата може да ме инспирират още повече”, добави той.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари