IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кортни Кардашян направи един голям пропуск в Деня на бащата

19 юни 2024 17 40

Забрави да честити празника на бившия си – Скот Дисик

Снимка: BGNES

Кортни Кардашян си навлече критиките на феновете си, защото игнорира бившия си приятел Скот Дисик в почитта си в Деня на бащата, която изрази чрез Instagram.

Риалити звездата публикува съобщение в социалната медия в неделя, пожелавайки на съпруга си Травис Баркър честит Ден на бащата, като същевременно каза, че е благодарна, че той е баща на техния 7-месечен син Роки, както и на „всичките ни деца“.

Тя също така благодари на Травис, че ги пази и се грижи добре за тях, добавяйки, че „да имаш семейство с теб е рай и че тя е „щастлива да те празнува!“ Тя публикува и серия от снимки на Травис, който се гушка с бебето им Роки.

Единственият проблем с това беше, че три от децата на Кортни са от връзката ѝ със Скот, а не са от Травис! Някои от последователите на брюнетката я попитаха защо пропуска Скот в посланието си за Деня на бащата, след като той също се е доказал като грижовен баща.

 

В секцията за коментари един човек написа: „Всъщност намирам това за толкова неуважително, че не си включила другите си деца със Скот… Той е бащата на другите ти 3 деца, в случай че си забравила за него и тях.“

Друг коментатор пише: „Ами Скот? Тези деца си имат баща и той се казва Скот.“

Трети критик нарече поста на Кортни „лудост“, а четвърти нарече Скот „добър баща“, което е трябвало тя да му признае.

 

 

Говорейки за това, Скот отпразнува Деня на бащата заедно с 3-те деца, които споделя с Кортни – Мейсън (14), Пенелопе (11) и Рейн (9).

Всички те се отдадоха на скъпа вечеря в ресторант Nobu в Малибу, Калифорния. Травис също има две деца от екссъпругата си Шана Моаклър – Алабама и Ландън.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари