IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Хари стана Крал на яките пичове

31 май 2010 07 00

Той изпреварва редица обичани звезди като например младия британски рапър Дизи Паскал

Снимка: GQ

Снимка: GQ

Британският принц Хари, по-малкият син на принц Чарлз и покойната принцеса Даяна, беше обявен за Крал на яките пичове (което е най-близо по смисъл до английския израз King of cool) от сп. GQ.

В класацията на най-готините мъже на изданието принц Хари заема първото място, следван от Робърт Патисън.

Той изпреварва редица обичани звезди като например младия британски рапър Дизи Паскал.

По-големият брат на Хари, принц Уилям не е намерил място в класацията, в която са попаднали само личности на възраст под 37 години и половина.

25-годишният принц Хари - "войник, посланик, играч на поло и плейбой", промени негативния си имидж след мисията в Афганистан.

Съгласни ли сте с класацията?

КоментариКоментари

Sunnny ( преди 13 години )
Ауу виж как никой не иска да ми се поклони, а вместо това са ми сложили минуси. Ти като жена на краля на Англия ще имаш много повече работа от мен, ще държиш речи и разни други работи. А ние с Хари ще ходим в Монако и в Ница и това е.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
wildprincess ( преди 13 години )
Винаги съм се чудела как такъв *** катоЧарлз може да има такива сексапилни и аристократични синове.Предстои да видим колко струват наистина.Мисля ,че подобен брак е най-сполучливото нещо,което може да ти се случи.Пожелавам ти го,пък аз ще се омъжа за брат му!Ще се занимаваме с благотворителност по всички острови(Хавай,Мавриций...),а също и в други държави ще помагаме-Франция,Испания,Китай...много работа ще има,да.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Sunnny ( преди 13 години )
Много го харесвам. Ей за негобих се оженила с кеф, цял живот ще си лентяйстваме, да са живи и здрави Уилям и Чарлз, де. Ох, чета една кралска книга сега и ми е много аристократично, искам да ми се покланят всички :РРРР
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар