IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким и Пийт – новата звездна двойка?

2 ноември 2021 08 40

Двамата се появиха публично ръка за ръка

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Ким Кардашян отново разбуни духовете, но този път не с пищните си форми, а със своя кавалер. Звездата, чийто развод с Кание Уест е сред най-коментираните в шоубизнеса, се появи публично под ръка с далеч по-младия комик Пийт Дейвидсън.

Звездите бяха заснети от папараци в Буена Парк, Калифорния. Макар че те се разхождаха хванати за ръка, от обкръжението им са категорични, че са „само приятели“.

Кардашян се познава с 27-годишния Пийт покрай годеника на Меган Фокс – Машийн Гън Кели. Той пък е близък с годеника на Кортни Травис Бейкър.

„Ким и Пийт се движат в едни и същи кръгове, така че се засичат и излизат заедно от време на време. Те са просто приятели“, коментира източник пред сп. People.

Съвсем наскоро двамата участваха в скеч за шоуто на Дейвидсън Saturday night live, в което Кардашян бе принцеса Ясмин, а Пийт влезе в ролята на Аладин, който е леко притеснен, че няма да я задоволи сексуално, тъй като е свикнала да излиза с по-надарени тъмнокожи мъже. В края на скеча звездите се целунаха за кратко по сценарий.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари