IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ексклузивно! Вижте трейлъра на “Пълно за празно” с Дженифър Анистън

2 юни 2010 14 16

Сцени от новата комедия може да видите само при нас

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

И като се заговорихме за новите филми на Дженифър Анистън, нашите приятели от Форум Филм ни предоставиха ексклузивно (т.е можете да го гледате само в Tialoto) трейлъра на предстоящата й продукция “Пълно за празно”. 

В него Джен си партнира с Джейсън Бейтман.

Свежата комедия разказва историята на Каси (Дженифър Анистън) - умна, забавна и необвързана жена, която въпреки възраженията на най-добрия си приятел Уоли (Джейсън Бейтман) решава, че е време да забременее – дори това да означава да прибегне до помощта на чаровния донор на сперма (Патрик Уилсън).

Плановете на Каси ще се объркат след неочаквана размяна, която ще бъде разкрита седем години по-късно, когато Уоли се запознава с предпазливия и леко невротичен син на Каси.

„Пълно за празно”  е в кината от 28 август, а Джени ви очаква.

 

КоментариКоментари

Trinity333 ( преди 13 години )
Аз никога не гледам филмите на Дженифър, дори и да ми се гледа комедия, а трилъри и криминалета си гледам целогодишно ;)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Baba Pena ( преди 13 години )
Предпочитам сикуъла на "Nightmares on Elm street"
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rocksteady ( преди 13 години )
И какво като филмите и са ***? Нали всички ги гледаме? Признайте си, че през лятото не може да се гледат някакви драми и трилъри. Филмите на Джен са страшно подходящи за този сезон и аз винаги ги гледам с удоволствие. Ако ми се гледа нещо друго, просто търся филмографията на друга актриса...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
WTF ( преди 13 години )
Най-вероятно всички актъори участвали във сериала "Приятели" ще бъдат запомнени с тази си роля.До колкото знам Дженифър не иска да е така,но едва ли ще се снима в по -успешен и хубав игрален филм.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Muhomorka ( преди 13 години )
Поредната лигавщина от кака Джен! Как може да прави толкова отвратителни филми?!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар