IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бионичната Кристина Агилера

4 юни 2010 09 11

Разгледайте снимките от обложката на албума й

Снимка: EMI/Animato Music

Снимка: EMI/Animato Music

Посвещението на вътрешните страници на обложката на четвъртия албум на Кристина Агилера „Bionic” (станаха доста „на“-та) гласи, че проектът е изцяло посветен на двегодишния й син Макс, но произведенията вътре определено не са за малки деца.

Ако противоречивото й видео "Not Myself Tonight" ви е поизпотило, по-добре си теглете един студен душ, преди да разгледате снимките в албума, на които Кристина в максимално провокативни пози и минимален брой дрехи.

И дори и да не се отличават с кой знае каква оригиналност, някои от тях са наистина интересни.

Влезте в галерията и ги разгледайте. Харесват ли ви?

КоментариКоментари

k4k4v1d4 ( преди 13 години )
Опит да влезне в кожата и стила на лейди Гага (която, лично според мен, е Новият Азис и нищо повече, така че дори не е достойна за копиране).
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
bellissima_92 ( преди 13 години )
Не съм съгласна ,че копира който и да е. Кристина винаги е била провокативна, със страшно див стил. Имаше период точно преди бременноста през който беше в стил "Мерилин Монро". Така че това си е нейния стил, а и наистина какво значение има каква е визията ,като музиката й е страхотна?!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
_NICK ( преди 13 години )
Не, не ми харесва. Преди, когато имаше свой собствен стил, ми харесваше повече. Сега всичко вече ми е еднакво. Гага, Кристина, Мадона, Бритни.... на кого му пука, кой - кой е, при положение, че изглеждат по един и същ начин. Радвам се, само ако някоя от тях направи наистина хубава песен, за да си я слушам с удоволствие. Радвам се, че поне в гласовете си - никога няма да са еднакви. Само музиката остана....
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Ifs ( преди 13 години )
донякъде ми харесва. Няма значение дали имитира някого или не, тя винаги е умеела да провокира... а всички сме на ясно, че скандалът и провокацията(да не кажа голотата) продава ;):):)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Trinity333 ( преди 13 години )
Sunnny ( преди 13 години )
Всичко ми е много порно вечееее :(((( Искам изящество и стил, а не разчепени илюстрации на учебник по анатомия.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар