IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашян взе награда за модна икона

2 декември 2021 17 40

Звездата получи поредното голямо признание за своя успех

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Ким Кардашян ще вземе награда за модна икона на 2021 според наградите на People’s Choice Awards на 7 декември, пише NBC.

Риалити звездата ще бъде отличена за „своя уникален моден усет, бизнес успехи в света на модната индустрия и за това, че промени модния свят с иновативните си дизайни през последното десетилетие“.

Откакто се появи на малкия екран през 2007 със семейното риалити Keeping Up With the Kardashians, брюнетката умело се възползва от славата си и успя да превърне името и визията си в мултимилиарден бизнес, създавайки куп брандове в сферата на модата и красотата. Хубавицата е основател на марката за бельо Skims, а наскоро направи много успешна колаборация с луксозния лейбъл Fendi. Освен това Кардашян пусна линия аромати KKW Fragrance и основа бранда за козметика KKW Beauty.

„През последните близо две десетилетия стилът на Ким Кардашян Уест еволюира значително и тя наложи нови модни тенденции на глобално ниво, превръщайки се в сила, с която всички се съобразяват в модната индустрия. За това, че тя се превърна в културно вдъхновение и много повече, нямаме търпение да я почетем с тазгодишната награда за модна икона“, сподели Джен Нийл, вицепрезидент на компания за светски събития пред E! News и NBCUniversal.

Това не е първия път, в който Ким получава награда за стила си. През 2019 тя бе отличена със статуетка за своето влияние в различни индустрии в световен мащаб на наградите CFDA, а тази година прибра у дома и отличие за Иноватор създател на бранд на сп. WSJ.

Преди нея отличени за модни икони от People’s Choice Awards бяха Гуен Стефани и Виктория Бекъм.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Любопитен ( преди 2 години )
Тези награди да не ги раздават в комплект с мис "яка трътка" ?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар