IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лурдес с първа корица. Майка й продава очила

9 юни 2010 09 43

Дъщерята расте и хубавее, майката продава и богатее

Снимка: Quality

Снимка: Quality

И малкото момиче стана жена. Това е първото, което човек си помисля, когато види корицата на немското списание Quality, защото я краси не кой да е, а прекрасната дъщеря на Мадона – Лурдес Чиконе.

Информация около присъствието й почти липсва, но се носят слухове, че това е част от рекламната кампания на очилата D&G, рекламно лице на които е прочутата й майка.

Каквато и да е причината, накарала редакторите на списанието да изберат за свое главно лице младата Лурдес, те определено не са сгрешили.

Няма нищо по-хубаво от едно свежо лице, което е и достатъчно популярно, за да продаде достатъчно бройки.

Лурдес е прекрасна, а що се отнася до Мадона, може да разгледате фотосесията й за D&G sunglasses горе, в галерията.

Коя ви се нрави повече?

КоментариКоментари

Valenc ( преди 13 години )
Е чак пък сладка ;(( На мен ми изглежда преждевременно зряла, а и с тези наркомански зеници... Не знам, може и гримьорите нещо да са оплескали.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Glamma ( преди 13 години )
rocksteady ( преди 13 години )
wildprincess ( преди 13 години )
Предстои да видим как ще се развие и изяви детето.Но истината е че за сега е едно много стилно ,свежо,красиво момиче.Мадона успява да я опази от мърсотията .Пожелавам и много щастие!Харесвам я,дано не разочарова почитателите си.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
dirty_vegas ( преди 13 години )
Baba Pena ( преди 13 години )
Хора, не я съдете без да сте помислили. Лурдес е шампион: представяте ли си какво би било да си дъщеря на Мадона? Не говоря за кинтите и прочие, а за напрежението. Личи си, че детето е скромно и се държи стоически за човек, който е с наврян обектив в лицето още от първата кърма. Плюс това търси индивидуалност, не е лесно да си в гигантичната сянка на мама
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Chiara ( преди 13 години )
Stardust ( преди 13 години )
Да не спорим - всички сме прави и имаме право на мнение и отношение - били те положителни и отрицателни, и не сме длъжни да се обясняваме на никого :) Иначе преди да разгледам около 138 снимки на Лурдес - и аз не я харесвах, ама на' - преобърна ми се сърцето и момичето на мама ми стана симпатична като самостоятелна млада дама. Може и да греша и всичко да е част от сценария на шоу, което мама Мадона подготвя, но аз харесвам представленията на Мадона :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
namonaraqnaq ( преди 13 години )
Девойката е прекрасна и нестандартна, какво не й харесвате? Красиви очи, правилно носле (все още малко едро, но това е от възрастта), красива уста ... И стига с тези вежди - да си ги избръсне и изрисува отгоре с моливче като Марлене Дитрих ли? Все още няма 14, все пак. Няма какво повече да кажа - Стардъст го е казала много добре!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
AGLIKKA ( преди 13 години )
Естествено, че е "прекрасно момиче". Та тя е още дете, на 13 е. Вие какво очаквате??? А пък като стане на 15-16 вече ще започне и с "извращенията", както правят болшинството от момичетата от нейното поколение. Чак съм учудена на умозаключенията ви...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар