IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Теру рекламира продуктите на Анистън

8 декември 2021 10 40

Бившите съпрузи видимо се подкрепят и разбират след развода

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Джъстин Теру изненада феновете си като сподели стори в Instagram, на което похвали един от продуктите на бившата си съпруга Дженифър Анистън. Актьорът качи снимка на козметика за коса на марката LolaVie, която е вторият продукт от линията на ексизгората му.

„LolaVie работи. Благодаря ти & @lolavie“, написа в кадъра Теру, който видимо подкрепя Анистън в нейните начинания, макар че двамата не са заедно от години.

Наскоро Дженифър обяви, че е създала нов козметичен бранд, като към момента има два продукта на пазара от него. Първият е за разплитане на краищата на косата и звездата го нарече „швейцарското ножче на продуктите за коса“. Цената му е 25 долара и тя се кълне, че работи ефективно и заглажда всички непослушни и заплетени косъмчета.

Анистън и Теру се венчаха през 2015, а 3 години по-късно официално приключиха брака си. Звездата от „Приятели“ многократно е казвала, че поддържа добри отношения с бившия си, като често си пишат.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари