IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Парис поздрави Линдзи за годежа

8 декември 2021 09 00

Хилтън доказа, че е заровила томахавката с бившата си съперница

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Прясно омъжената Парис Хилтън определено кипи от щастие и добронамереност и го доказа в своя подкаст This Is Paris podcast като изказа искрени поздравление на бившата си съперница Линдзи Лоън за нейния годеж с Бадър Шамас – вицепрезидент на Credit Suisse в Дубай.

„Току-що видях, че Линдзи се е сгодила. Знам, че имахме различия в миналото, но искам да я поздравя и да ѝ кажа, че искрено се радвам за нея“, каза наследницата.

Лоън разкри, че се е сгодила, на 28 ноември в социалните мрежи, като качи снимка с избраника си, на която се вижда и годежния ѝ пръстен. „Моята любов, моят живот, моето семейство, моето бъдеще“, написа Линдзи.

В своя подкаст Хилтън коментира и отношенията си с Бритни Спиърс, наричайки себе си, Линдзи и поп принцесата „светата троица“, като обясни колко много се е променил животът и на трите от времето, в което бяха просто парти момичета.

„Много съм щастлива да ни видя 15 години по-късно и как толкова неща се промениха през последните две седмици. Аз се омъжих, Бритни си върна свободата, а Линдзи се сгоди. Харесва ми как се промени животът ни и това, че пораснахме и открихме любовта“, добави Парис.

Враждата между Парис и Линдзи започна още през 2006, когато името на Лоън бе свързано романтично с гръцкия милионерски наследник Ставрос Ниаркос, който бе бивше гадже на Хилтън.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари