IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Жизел Бюндхен спаси костенурка

7 декември 2021 09 00

Призова феновете си да помагат повече

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Супермоделът Жизел Бюндхен качи видео в Instagram, на което показа как спасява живота на костенурка. 41-годишната красавица разкри, че е попаднала на оплетеното в мрежа същество на плажа, благодарение на кучето си Оникс, което забелязало костенурката и привлякло вниманието ѝ.

„Веднага започнах да я освобождавам от мрежата. Тя се бореше и когато махнах мрежата, беше много уморена и дори не можеше да се придвижи до водата. Дори не се замислих, грабнах я и я занесох до водата (интересно е как адреналинът те прави по-силен). Бях много облекчена и щастлива да я видя как плува. Радвам се, че можах да ѝ помогна. Но има толкова много животни, които за съжаление умират в мрежи като тази“, коментира във видеото звездата.

Жизел призова своите над 18 млн. фена да бъдат по-човечни и да обръщат повече внимание на животните край тях.

„Моля се всички да осъзнаем факта, че промяната започва дори с едно малко действие“, каза още тя.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

истинко ( преди 2 години )
И аз го правя постоянно. Колко хайванчета съм отървал от гумите на колите - костенурки, таралежи, кучета, котки, змии ..... ама мен никой не ще да ме изтипоса тук!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар